Kedves Érdeklődő! Mielőtt továbbolvasol tudnod kell, hogy a siklóernyőzés nem csupán egy sport, hanem egy mindennapjainkat átölelő örömforrás, életforma. Az érzés, mikor siklóernyőddel először elemelkedsz a talajról, garantáltan megváltoztatja további életedet, az életről eddig kialakult szemléletedet.

“Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza.” – Leonardo da Vinci

Minél magasabbra emelkedünk, annál kisebbeknek tűnünk a repülni nem tudók szemében. Nietzsche

Az igazi pilótává válás folyamata nem zsúfolható bele egy pár hónapos képzésbe, hiszen akár minden repülés alkalmával új dolgokat tanulhatunk, mégis ezek az első és legfontosabb alappillérei annak, hogy elindulhass az úton. A teljesség igénye nélkül leírjuk, fAirPlay csapatunk mit kínál számodra.

Képzéseink

Próbáld ki hétvége

Vonz a repülés de nem tudod, hogy vágj bele?

Hogy ne csak két lábbal állj a földön! Az első benyomás a legfontosabb, 2 nap alatt könnyen eldöntheted, hogy neked való-e ez a sport. Képzett csapatunk, egy jó hangulatú, természetben töltött hétvégét ajánl, melynek végén garantált a kicsattanó jókedv. Következő alkalom:
Days
Hours
Minutes
Seconds
Oktatóink meghatározó alakjai a magyar sportnak, amelyet a siklóernyőzés többféle stílusában elért kimagasló eredményeik is igazolják. Miért ne tanulnál a legjobbaktól, hiszen már több mint félezer boldog érdeklődőt, elindítottunk ezen az úton?
Days
Hours
Minutes
Seconds

Alap tanfolyam

Tudj meg többet 3 hónapos képzésünkről.

Intenzív tanfolyam

Tudj meg többet 10 napos képzésünkről.

Felgyorsult világunkban az idő életünk legdrágább és legféltettebb adománya, így érthető, ha mindenki arra törekszik, hogy a rendelkezésre álló időt a leghasznosabban töltse ki. Így ha lehet mindent a lehető leggyorsabban szeretnénk elsajátítani.
Days
Hours
Minutes
Seconds
Az ’A’ vizsga megszerzése csak az első mérföldkő a pilótaképzés útján. A következő szint, aminek végeztével pilótává válsz, már önálló repülési tapasztalatok, repült órák meglétét és a megszerzett tudás elmélyítésére való igényt feltételez. A jelentkezés feltétele 10 óra összes repült idő és legalább egy 1 óra feletti időtartam repülés.

Haladó tanfolyam

Tudj meg többet haladó képzésünkről.

Hatósági engedéllyel a két magyar Siklórepülő Szövetség oktatóiként, az aktuálisan érvényben lévő tematika alkalmazásával, velünk játszva sajátíthatod el a siklóernyőzést.

Amennyiben az olvasottak felkeltették az érdeklődésedet, esetleg közelebbi kapcsolatba kerülnél a siklóernyőzéssel, nézd meg milyen lehetőségeket kínál fAirPlay csapatunk.

Kérdéseiddel pedig fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

  • Telefon: +3620 433 9551 +3630 848 9056
  • E-mail: info@sikloernyozes.com

[contact-form-7 id=”33970″]