Hogy ne csak két lábbal állj a földön, gyere és próbáld ki a siklóernyőzést! Az első benyomás a legfontosabb, 2 nap alatt könnyen eldöntheted, hogy neked való-e ez a sport. Képzett csapatunk, egy jó hangulatú, természetben töltött hétvégét ajánl, melynek végén garantált a kicsattanó jókedv.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, akit vonz a repülés, hajt a kalandvágy, szereti a vidám társaságot. Annak aki gyakorlatban akar ismerkedni a siklóernyőzéssel esetleg szeretne elkezdeni egy kezdő tanfolyamot de még bizonytalanságot érez a kezdéssel kapcsolatban. Legyél fiatal vagy korosabb, sportos vagy kicsit lustább természetű garantáljuk, hogy a siklóernyőzés kiszakít a szürke hétköznapokból.

Mit kapok a 2 nap alatt?

Nem véletlenül nem használjuk a tanfolyam kifejezést, mert a 2 nap elvégezésével semmilyen jogosítást, oklevelet nem szerzel. Viszont arra számíthatsz, hogy ugyanabban a magas szintű oktatásban lesz részed mintha beiratkoztál volna az alapképzésünkre. A különbség csak annyi, hogy 2 nap után döntés helyzet elé állsz, ha beleszerettél, függővé váltál, – ami nem ritka – akkor folytatod az alaptanfolyamot ha pedig elég élményt gyűjtöttél a 2 nap alatt és elbúcsúzunk, megköszönjük, ha viszed a hírét ennek a szép sportnak.

Két szuper napot töltöttünk el velük, folyamatos óvó figyelmük kereszt tüzében. A sok gyakorlás megkoronázva 1.5 perc, tudatosan irányított biztonságos siklással. Ha ki akarjátok próbálni, ne tétovázzatok, vágjatok bele! Köszönjük Kata, Lóri, Karesz! Szabó Zsolti

Olyan élmény volt az első repülés, amit sosem felejtek el, és ezt Katának és Lórinak köszönhetem! Kiváló, emberközeli oktatók, meg is fertőződtem azt hiszem Mindenkinek bátran tudom ajánlani, profi kezekben sajátíthatod el a tudást, és remek társaságban fejlődhetsz! Barcza László

Hogyan épül fel a 2 nap?

Még a hétvége előtt, csütörtök estig e-mailben tájékoztatunk a pontos menetrendről, aznap estig általában látható már a hétvégi időjárás alakulása. Ha esetleg halasztani kényszerülünk, ekkor tudtok átjelentkezni egy másik alkalomra is.

Első nap

Általában a reggeli órákban Budapest hármashatárhegyi repülőtéren találkozunk. Rövid elméleti oktatás után kis csoportokban rögtön elkezdjük a starttechnikák gyakorlását, az úgynevezett kupolázás formájában.

Második nap

Az első napon tanultakból építkezünk tovább. Budapest HHH, vagy Fedémes gyönyörű füves dombjain folytatjuk a gyakorlást, ahol még több élménnyel gyarapodhattok és átélhetitek a siklóernyőzés szabadságát. 

A napi programok 5-6 óra időtartamúak, de előfordulhat, hogy annyira bemelegszik a társaság, hogy abba sem akarja hagyni csak napnyugtakor. Illetve ha Fedémesre látogatunk, számolni kell az utazási időkkel is.

Mivel kell készülnöm?

Ennyi mindenre azért nem lesz szükséged. Kényelmes túraöltözékben gyere, melegebb időben is javasoljuk a több réteg ruhát, a gyakorlás alkalmával célszerű a zárt ruházat, hosszú ujjú felső, hosszú nadrág, lehetőleg olyat amit nem sajnálsz ha esetleg koszos lesz. Illetve kérnénk, hogy magas szárú cipőben, de még jobb, ha bakancsban jössz. Hozz magaddal egész napra elegendő ennivalót és több innivalót, mint elsőre gondolnád.

Mikor indul a képzés?

Folyamatosan frissítjük a honlapon az időpontokat, amelyek a hétvégéket veszik igénybe. A pontos időpontokat és a hétvégék foglaltságát a jobb oldalsávban találod.

Mennyibe kerül a kedvcsináló?

19.990Ft helyett

Most 12.990Ft

Mit tartalmaz az ár?

A hétvége mindkét napjára biztosítjuk számodra a:

  • siklóernyőt
  • beülőt
  • bukósisakot
  • rádiót

A gyakorlat helyszínére jutás költségeit az ár nem tartalmazza. Ha esetleg nincs autód, a helyszínre jutásban minden esetben segítünk előre egyeztetett költségekkel.