Alaptanfolyam

15000Ft értékben ajándék tandemrepülést kapsz!

(az akció az alaptanfolyam teljes befizetése esetén érvényes, melyet akár  személyesen, de akár ismerőseidnek továbbajándékozva is felhasználhatsz)

Alaptanfolyamunkon igyekszünk a siklóernyőzésről szerzett tudásunkat, tapasztalatainkat komplex módon átadni.  Oktatóink meghatározó alakjai a magyar sportnak, amelyet a siklóernyőzés többféle stílusában elért kimagasló eredményeik is igazolják (Év Sportolója cím, Rekordok, Válogatott Kerettagság). Tanulj a legjobbaktól!  A fAirPlay szakmai hátterét két magyar siklórepülő szervezet is támogatja (HFFA, SIRESZ). Tanfolyamunk elméleti és ezzel párhuzamosan gyakorlati oktatásból áll, melyet a sikeres ’A’ vizsga megszerzése zár. Az oktatás általában 1-1,5 hónap (10-12nap) alatt befejezhető, a hétvégéket kihasználva.

Mikor, hol, hogyan épül fel az alaptanfolyam?

Ha az időjárás kedvező, budapesti vagy 30km-es körzeten belüli tanulódombokra látogatunk, ahol a gyakorlati képzések zajlanak, rossz idő esetén pedig tanteremben csiszoljuk az elméleti tudást. Folyamatosan indulnak a tanfolyamok, előre egyeztetett kisebb csoportokkal foglalkozunk egy időben, hogy az oktatás minősége semmiképpen se menjen a mennyiség rovására.

A fAirPlay siklóernyős iskola az alapos és biztonságos oktatást képviseli. Ez csak nagy odafigyeléssel, kicsi, de annál jobb hangulatú csoportokban lehetséges. Ha az elején kicsit bátortalanabb vagy, vagy nem érzel rá egyből a mozdulatokra, akkor is melletted állunk, és akár egyéni tréninggel is segítünk, hogy beteljesüljön az álmod. A tanfolyam időtartama 3 hónap, ami alatt minimum 10 napon szükséges a részvétel.

A képzés végét az ’A’ elméleti vizsga megírása és a gyakorlati ’A’ vizsga bemutatása zárja. Ez egy nemzetközileg elismert jogosítást takar, mellyel már egyedül is repülhetsz más pilóta jelenlétében. Elkezdheted gyűjteni a repült órákat és élményeket velünk itthon vagy akár külföldön is, hogy aztán belevághass a haladó képzésbe.

A tanfolyamot 18 év alatt szülői nyilatkozattal, továbbá 16 év alatt csak a főpilóta szakági helyettesének külön engedélyével lehet megkezdeni!

A tanfolyam idejére biztosítjuk számodra a:

  • siklóernyőt
  • beülőt
  • bukósisakot
  • rádiót
  • oktatási anyagot
  • vizsgadíjat
  • fAirPlay tagdíjat

A tanfolyam költsége egyben fizetve : 86000Ft

vagy 2 részletben:

1. részlet: 48000Ft (a tanfolyam megkezdésekor)

2. részlet 43000Ft (a tanfolyam felénél, az oktatási szerződésben előre meghatározott időpontig)

.

Ha barátaiddal többen is kedvet kaptatok, csoportos kedvezményt tudunk biztosítani!

 

Következő alaptanfolyamunk indulásának időpontja: Október 13.

 

 Az űrlap kitöltésével jelentkezhetsz tanfolyamunkra!
Felemelő érzés amikor a kezedben megfeszülnek a hevederek, érzed az ernyő és a szél erejét, és bár még azt sem tudod mit csinálsz pontosan, de máris átjár az érzés: Igen, ezt akarom!

thumbnail

 

 

Nézd meg alaptanfolyamunk betekintő galériáját.

 

 

 

Kedvcsináló videó gyönyörű felvételekkel a Dolomitokból.

Print Friendly
[sg_popup id=1]