Alaptanfolyam

Alaptanfolyamunkon igyekszünk a siklóernyőzésről szerzett tudásunkat, tapasztalatainkat komplex módon átadni.  Képzésünk első lépcsőjén az Amatőr Siklórepülők Egyesületének tagjaként, egy eddig ismeretlen, új világot tárunk eléd. Tanfolyamunk elméleti és ezzel párhuzamosan gyakorlati oktatásból áll, melyet a sikeres ’A’ vizsga megszerzése zár. Az oktatás általában 1-1,5 hónap (10-12nap) alatt befejezhető, a hétvégéket kihasználva.

 

 

Ha az időjárás kedvező, budapesti vagy 30km-es körzeten belüli tanulódombokra látogatunk, ahol a gyakorlati képzések zajlanak, ellenkező esetben pedig az elméleti tudást csiszoljuk. Folyamatosan indulnak a tanfolyamok, előre egyeztetett kisebb csoportokkal (max. 5fő) foglalkozunk egy időben, hogy az oktatás minősége semmiképpen se menjen a mennyiség rovására. A képzés végét az ’A’ elméleti vizsga megírása és a gyakorlati ’A’ vizsga elvégzése zárja.

Ez egy nemzetközileg elismert jogosítást takar, mellyel már egyedül is repülhetsz más pilóta jelenlétében. Elkezdheted gyűjteni a repült órákat és élményeket velünk itthon vagy akár külföldön is, hogy aztán belevághass a haladó képzésbe.

A tanfolyamot 18 év alatt szülői nyilatkozattal, továbbá 16 év alatt csak a főpilóta szakági helyettesének külön engedélyével lehet megkezdeni!

A tanfolyam idejére biztosítjuk számodra a:

  • siklóernyőt
  • beülőt
  • bukósisakot
  • rádiót
  • éves ASE tagdíjat

Ha barátaiddal többen is kedvet kaptatok, csoportos kedvezményt tudunk biztosítani!

 

Következő alaptanfolyamunk indulásának időpontja: Március 3.

 

 Az űrlap kitöltésével jelentkezhetsz tanfolyamunkra!
Felemelő érzés amikor a kezedben megfeszülnek a hevederek, érzed az ernyő és a szél erejét, és bár még azt sem tudod mit csinálsz pontosan, de máris átjár az érzés: Igen, ezt akarom!

thumbnail

 

 

Nézd meg alaptanfolyamunk betekintő galériáját.

 

 

 

Kedvcsináló videó gyönyörű felvételekkel a Dolomitokból.

Print Friendly
[sg_popup id=1]