Túráink

Siklóernyős túráink közül itt kiválaszthatod a neked, illetve pénztárcádnak leginkább megfelelő utazást. Ahogy az évszakok változnak, a repülési körülmények is úgy változnak a különböző országokban. Tapasztalataink alapján mindig olyan úti célt választunk ahol adott időszakban és helyen, a legnagyobb az esély a repülésre.

.

Aktuális túráink

 

fAirplay Macedonia – Krusevo távrepülő túra: július 31- augusztus 4-ig

thumbnailKrusevo, Macedonia legmagasabban fekvő városa, tengerszint felett 1350m-en helyezkedik el és közkedvelt helyszíne mind siklóernyős világversenyeknek is kiváló repülési adottságai miatt. Részletek a képre kattintva!

.

.

.

Bohinj biztonságtechnikai és akro túra: szeptember 1-től – szeptember 4-ig

thumbnailIdén szeptemberben ismét a csodás bohinj-i tó felé vesszük az irányt, ahol lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy víz felett, biztonságos körülmények között ismerkedjen saját és ernyője határaival. Részletek a képre kattintva!

.

.

.

.

Bulgária – Sopot túra: szeptember 8-tól – szeptember 12-ig

thumbnailA bolgár fővárostól kb. 120km-e található a tenger felé a Rózsák-völgyében. A hely kiváló távrepülő terep mind a profi mind a kezdő távrepülők számára. Részletek a képre kattintva!

.

.

.

.

Olaszország – Meduno túra: október 20-tól – október 23-ig

thumbnailŐszi túránk úti célja a mesés Meduno – Olaszország. Az Alpokalja Észak-olaszországi részén található, 700 méter szintkülönbség várja mindazokat akik a szezon korai termikeit kiélveznék. Részletek a képre kattintva!

End of Winter 2016

2015 legszebb pillanatai a fAirPlay-el

Megunhatatlan Andalúzia

Lö Acrö Monacö – 2014

Kedves emlékek Andalúziából

Siklóernyővel futó versenyt rendeztünk. Helyszín, Olaszország – Bassano del Grappa

Rövid kedvcsináló videónk szlovéniai és szlovákiai túránkról.

Milyen volt Monte Carlo?

Andalúziában jártunk

Print Friendly
[sg_popup id=1]