Túráink

Siklóernyős túráink közül itt kiválaszthatod a neked, illetve pénztárcádnak leginkább megfelelő utazást. Ahogy az évszakok változnak, a repülési körülmények is úgy változnak a különböző országokban. Tapasztalataink alapján mindig olyan úti célt választunk ahol adott időszakban és helyen, a legnagyobb az esély a repülésre.

.

Aktuális túráink

 

Bohinj biztonságtechnikai és akro túra: május 26 – május 29-ig

thumbnailIdén májusban ismét a csodás bohinj-i tó felé vesszük az irányt, ahol lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy víz felett, biztonságos körülmények között ismerkedjen saját és ernyője határaival. Részletek a képre kattintva!

.

.

.

.

Szlovénia – Tolmin túra a fAirPlay-el: június 7-10-ig

thumbnailA Soca folyó völgyébe invitálunk benneteket. A közel 25km-es völgyet fantasztikus hegyek ölelik körül, biztosítva a kevésbé gyakorlott, a haladó és a versenyzésben is motivált pilótáknak, hogy megtalálják a maguk kihívásait. Részletek a képre kattintva!

.

.

.

.

fAirplay Macedonia – Krusevo távrepülő túra: július 31- augusztus 4-ig

thumbnailKrusevo, Macedonia legmagasabban fekvő városa, tengerszint felett 1350m-en helyezkedik el és közkedvelt helyszíne mind siklóernyős világversenyeknek is kiváló repülési adottságai miatt. Részletek a képre kattintva!

.

End of Winter 2016

2015 legszebb pillanatai a fAirPlay-el

Megunhatatlan Andalúzia

Lö Acrö Monacö – 2014

Kedves emlékek Andalúziából

Siklóernyővel futó versenyt rendeztünk. Helyszín, Olaszország – Bassano del Grappa

Rövid kedvcsináló videónk szlovéniai és szlovákiai túránkról.

Milyen volt Monte Carlo?

Andalúziában jártunk

Print Friendly
[sg_popup id=1]