A tandemrepülés által a lehető legegyszerűbben és legbiztonságosabban juthatsz repülési élményekhez, hiszen semmi más dolgod nincs, mint páholyban ülve gyönyörködni a leírhatatlan szépségű tájban, miközben a lábaidat szabadon lóbálod a levegőben. Széliránytól függően, Budapesthez közeli helyekről repülünk, illetve lehetőség van csőrölésből is tandemezni. A repülés időtartama 10-25perc de az élmény maradandó lesz, ebben biztosak vagyunk.

A tandemrepülést, az időjárás kiszámíthatatlansága miatt nem tudjuk fix időponthoz kötni, de 1-3 napra előre nagy eséllyel tudjuk tervezni. Ha a repülésnek a legszabadabb formáját választod kipróbálásra, szükséged lesz némi rugalmasságra, a természethez való igazodáshoz és garantáljuk, hogy egy életre szóló élményt kapsz cserébe. Ne csak a repülés időtartamával számolj, próbáld meg rugalmasabban szervezni az aznapi programod. Sportunk erősen függ az időjárástól, amit nincs módunkban befolyásolni, előfordulhat, hogy repülés előtt várakozni kell.

Tandempilótáink mind profi pilóták, így biztos lehetsz benne, hogy minden körülmények közt a legjobb kezekben leszel. Repülés előtt egy alapos felkészítést kapsz, hogy egyetlen pillanatban se érhessen meglepetés. A pilótának is fontos, hogy megismerkedjen veled. A siklóernyős tandemrepülés sokkal személyesebb, mint mondjuk egy kisgépes utas reptetés. Beszéljétek meg repülés előtt, ha esetleg tériszonyos, pánikra hajlamos, a mozgásban korlátozottabb vagy, esetleg érzékenyebb a gyomrod. Természetesen az információk bizalmasan lesznek kezelve, ez mind érted van, hogy kizárhassunk minden külső tényezőt ami megzavarhatja a repülési élményedet.

Kényelmes, zárt ruházatban érkezz a repülés helyszínére, előnyben részesítjük, ha magas szárú cipőt vagy bakancsot viselsz, ami védi a bokádat. Készülj enni- innivalóval bőségesen, a helyszíneken nincs bevásárlási lehetőség. Kísérők is jöhetnek, gyakran előfordul, hogy látva a repülést, ők is kedvet kapnak egy körre.

Ha ezek után pedig kedvet, vágyat érzel arra, hogy az élményt egyedül is átéld, elsajátítsd a repülés csínját-bínját, belevághatsz a folyamatosan induló alapfokú tanfolyamunkba.

Mennyibe kerül a tandemrepülés?

20.000Ft

A gyakorlat helyszínére jutás költségeit az ár nem tartalmazza. Ha esetleg nincs autód, a helyszínre jutásban minden esetben segítünk előre egyeztetett költségekkel.

Amennyiben a tandemrepülés felkeltette az érdeklődésedet, esetleg közelebbi kapcsolatba kerülnél a siklóernyőzéssel fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén:

  • Telefon: +3620 433 9551 +3630 848 9056
  • E-mail: info@sikloernyozes.com
[contact-form-7 id=”33973″ html_class=”gem-contact-form-dark”]