Pünkösdi Tolmin túra a fAirPlay-el, május 28-30

thumbnailA Soca folyó völgyébe, egy igazi siklóernyős paradicsomba invitálunk benneteket. A közel 25km-es völgyet fantasztikus hegyek ölelik körül, biztosítva a kevésbé gyakorlott, a haladó és a versenyzésben is motivált pilótáknak, hogy megtalálják a maguk kihívásait. 30km-es körzetben több starthely található (Stol, Kobala, Lijak) nagy szintkülönbségekkel, mindegyik könnyűnek mondható, füves, leszállásra pedig a kijelölt leszállókon kívül gyakorlatilag az egész völgy rendelkezésre áll.

A hely adottságai lehetővé teszik, hogy finomítsd termikelési gyakorlatodat, megdöntsd időtartam rekordod, hogy kockázat nélkül elindulj életed első távjára, vagy akár 100km-es hurokkal próbálkozz.. A türkizkék színű Soca folyó és völgy a repülésen kívül egyéb programokat is kínál, mint pl. vadvízi evezés, barlangászás, kerékpározás vagy kirándulás a hegyekben, ezért a kísérők sem fognak unatkozni. Távolság kb. 580km


.

Részvételi költség: 95eur Hozzátartozóknak: 75eur

.

ami tartalmazza:

  • 2 éjszaka szállást kempingben
  • napi 1 felszállítást a buszban utazóknak
  • további felszállítások 3eur/kör
  • helyismeretet, meteo figyelését
  • a túra szervezését
  • a megszokott jó hangulatot :)

egyéb költségek:

  • kiutazási költségek
  • helyi starthelypénz kb.12eur/3 nap
  • egyéb étkezés, költőpénz

. Lehetőség van 9 fős buszban való helyfoglalásra, ennek útiköltsége: 55eur

.

Indulás: május 28-án hajnali 3:00 a BAH csomóponttól Hazaérkezés: május 30-án éjfél után

A túrára való jelentkezést, illetve a buszban lévő helyek foglalását előleg befizetésével teheted meg, melynek összege a buszban utazóknak 60 euro a nem busszal utazóknak 50 euro. Az utazáson való részvétel feltétele az utasbiztosítás (extrém sport) megkötése, amit az utazás előtt csoportosan kötünk meg. Az előleget visszamondás esetén, az utazási dátum előtt 1 héttel már nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben a túra időjárási okokból meghiúsul, úgy az előleg összegéből 10eur szervezési költséget felszámolunk. A létszám korlátozott! Jelentkezési határidő: május 20.

Résztvevők:

Sólyom Tóth Tamás

Nyíri Csaba + 1

Takács Csaba

Steiner Tímea

Börcsök Bence

Nagy Viktor

Mereg Attila

Mercs Zoltán

Rada Sándor + 1

Harazin János

Lifilitty

Juhász Katalin

Falucskai Lóránt

Az info@sikloernyozes.com email címen jelentkezhetsz a túrára.

Print Friendly
[sg_popup id=1]