Tavaszi zsongás Tribaljban március 14-17

horvátország

Tribalj

március 14-17

Március derekán már mindenkit elfog a tavasz utáni sóvárgás. Érezni akarjuk a napsugarak melegségét és azt a nehezen körülírható, mégis jellegzetes illatot, mely a tavasz sajátja.
Tavaszi túránk gyakori úti célja éppen ezért az Adriai tenger széltől védett öblében, a Kvarner öbölben, a tengerparttól csupán pár kilométerre elhelyezkedő hegygerinc, Tribalj. Tengerpart, napsütés és egy 12 km hosszú sziklás délnyugati hegygerinc. Tökéletes kombináció a hosszú tél utáni feltöltődésre. A hely adottságai segítik a kezdőbb vagy a már komolyabb ambíciókkal bíró pilótákat is abban, hogy megtalálják a maguk számításait. A fAirPlay túráin megszokott szakmai színvonallal állunk minden résztvevő rendelkezésére. Segítünk, ha a termikelést kóstolgatnád de abban is, ha nagyobb repülésről álmodozol de még nem tudod, hogy fogj bele.  Természetesen a környék nem csak repülésre alkalmas, ezért szívesen látunk kísérőket, családtagokat, barát- barátnőket egyaránt.

Távolság: 510km

Kinek ajánljuk

A 700m szintkülönbség és a már kis besugárzás hatására is remekül működő gerinc megunhatatlan játszóteret biztosítanak akár kevésbé gyakorlott kezdőbb pilótáknak de izgalmas megrepülhető feladatokat adhat a vérprofi távrepülőknek is. Tribalj képzettségtől függetlenül bárkinek lehetőségekkel teli, legyen szó a termikelés gyakorlásáról vagy akár kisebb távrepülésekről a gerinc mentén. A túrahelyszínt ajánljuk akár az alaptanfolyam végén járóknak, kezdőknek, hiszen a starthely műfűvel borított, méretes, akárcsak a leszálló. Haladóknak, távrepülni vágyóknak, egyszóval bárkinek. És ez még mind semmi, hiszen ebben az évben kedvezni szeretnénk a hozzátartozóknak, barát- barátnőknek is. Mivel is?

Szállás

Rendhagyó módon idén a repülések és a vidám közösségi programok mellett, a szállásunkon valódi kényeztetés vár. 4 napig lesz otthonunk, a közvetlenül Selce település tengerpartján található 4 csillagos szálloda, ami wellness részleggel, azaz beltéri úszómedencével, szaunával, konditeremmel rendelkezik.  A képek magukért beszélnek de itt még nincs vége.
Érkezésünk után Welcome drink-kel igyekeznek majd kedvünben járni, valamint 2 ágyas teraszos szobákkal, melyek nagy része tengerre néz. A félpanziós ellátás is része a túrának, azaz bőséges svédasztalos reggeli és vacsora garantálja, hogy nem itt fogod elérni a versenysúlyodat.

Részvételi feltételek

 • 2020-as évre rendezett papírok
 • Utasbiztosítás (extrém sportra) egyéni megkötése
 • teljes felszerelés

*Az utasbiztosítást a túra előtt 2 nappal kiküldött tájékoztató levél kiküldéséig ne kösd meg!

A jelentkezést kizárólag előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melynek befizetési határideje, február 14. A fennmaradó összeget a túra helyszínén rendezheted. Az előleget visszamondás esetén, az utazási dátum előtt 2 héttel már nem áll módunkban visszaadni. A túrára nincs időjárás garancia, nem repülhető idő esetén a környék látványosságait látogatjuk meg és a pihenésre koncentrálva élvezzük a Hotel szolgáltatásait.

Költségek

A túra költségei
Pilótáknak
229eur
Kísérőknek
199eur
Utazás* költségei
Busszal
55eur

*A buszos utazás 9 személyes kisbusszal történik. Igény esetén több busz is rendelkezésre áll.

Túra költsége tartalmazza:
 • a túra szervezését
 • helyi közlekedést
 • 3 éjszaka szállást 2 ágyas teraszos szobákban, svédasztalos reggelivel és vacsorával
 • korlátlan wellness és konditerem használatot
 • felszállítást napi több alkalommal
 • helyismeretet, meteo figyelését
 • rádióirányítást, oktatói felügyeletet 2 oktatóval
 • extra közösségi programok szervezését
 • megszokott jó hangulatot
Egyéb költségek
 • kiutazási költségek
 • egyébétkezés, költőpénz
 • extra programok köl tségei

Előleg

A túrára való jelentkezést KIZÁRÓLAG előleg befizetés mellett tudjuk elfogadni. Szóbeli, írásbeli bejelentkezés esetén a helyfoglalás nem garantált. Túljelentkezés esetén, a befizetési határidő módosulhat, amiről az előzetesen bejelentkezőket írásban értesítjük.

Az előleg befizetésének határideje
február 14.
Az előleg összege
100eur
Indulás
március 14
Érkezés
március 17

Az indulás helyszínét és a pontos indulást az utazás előtt pár nappal kiküldött információs e-mailben pontosítjuk.

szabad helyek

2 fő

Jelentkezés a túrára


BusszalAutóvalRepülővel

A túrával kapcsolatos egyéb kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal. A szabad helyek száma 2 frissítés között változhat. Ha a repülős utazást választod, jegyvásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.

fAirPlay csapata