Siklóernyő cellára hajtás

Siklóernyő cellára hajtás

Felszerelésed meghálálja a törődést. Ha siklóernyődet megfelelő módon hajtod össze, jelentősen megnövelheted annak élettartamát. Az ernyő legérzékenyebb pontja az orránál található merevítés (Dakron, Milar vagy pálcika). Ha ezek megtörnek, egyrészt már nem lehet javítani, másrészt a siklóernyő repülési tulajdonságai jelentősen megváltoznak (biztonság, teljesítmény). Ennek a problémának a kiküszöbölésére kezdték el alkalmazni a cellára hajtást, azonban egyedül végezve akár erős szélben, ez igen nehézkesen kivitelezhető. Erre megoldás az úgynevezett csőzsák vagy origami zsák. A csőzsákot használva jelentősen felgyorsul a cellára hajtás folyamata, az összefogó pántok miatt nincs szükség segítségre és még egy plusz előnye, mivel az ernyő alá teszed, védi azt a koszolódástól. Az alábbi videóban szemléletesen bemutatjuk neked a helyes cellára hajtást, csőzsák segítségével.

A videóban látható lortech féle csőzsákban 3db ernyő összefogó pánt, szellőzést biztosító háló teljes hosszban, valamint két irányban nyitható/zárható cipzár található. Ha szeretnél egy ilyet, leadhatod a megrendelésedet itt, vagy böngészhetsz további kiegészítőink között.

Print Friendly

Hagyj üzenetet

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

[sg_popup id=1]