Őszi Meduno túra – október 23-27-ig

Olaszország

Meduno

Október 23-27

Őszi túránk úti célja a mesés Meduno – Olaszország. Az Alpokalja Észak-olaszországi részén található, 700 méter szintkülönbség és egy markáns déli gerinc várja mindazokat akik a szezon utolsó termikeit kiélveznék. A tágas és füves starthelyre érve, a buszból kiszállva elénk tárul a Pó-síkság látványa és már teríthetjük is ernyőinket az akár ilyenkor sem ritka órákig tartó repülésekhez. A hely adottságai segítik a kezdőbb vagy a már komolyabb ambíciókkal bíró pilótákat is abban, hogy megtalálják a maguk számításait. A fAirPlay túráin megszokott szakmai színvonallal állunk minden résztvevő rendelkezésére. Segítünk, ha a termikelést kóstolgatnád de abban is, ha nagyobb repülésről álmodozol de még nem tudod, hogy fogj bele.   Természetesen a környék nem csak repülésre alkalmas, ezért szívesen látunk kísérőket, családtagokat, barát- barátnőket egyaránt.

Távolság: 670km

Kinek ajánljuk

Egyszerűségében nagyszerű. A starthely hatalmas akárcsak a leszálló amely követlenül a hegy lába mentén található. A gerinc könnyen átlátható , mely kis besugárzás hatására is kiválóan működik. A túrahelyszínt ajánljuk akár az alaptanfolyam végén járóknak, kezdőknek, haladóknak, távrepülni vágyóknak, egyszóval bárki megtalálja a maga kihívásait de lehetőség van egyéb alternatív programok szervezésére is, pl.: kerékpározás, túrázás stb.

Szállás

A leszállótól pár perc autókázással (vagy ügyesebbek akár hazarepülve) érjük el a szállásunkat, ahol az olaszoknál megszokott igényes 2-3 és 1db 4 ágyas szobával várnak minket. A kényelmes pihenőhely mellé, bőséges svédasztalos reggelit is ajánlunk a túra részeként.

Részvételi feltételek

  • 2019-es évre rendezett papírok
  • Utasbiztosítás (extrém sportra) egyéni megkötése
  • teljes felszerelés

*Az utasbiztosítást a tájékoztató levél kiküldéséig ne kösd meg!

A jelentkezést előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melynek befizetési határideje, október 10. A fennmaradó összeget pedig a túra helyszínén rendezheted. Az előleget visszamondás esetén, az utazási dátum előtt 2 héttel már nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben a túra időjárási okokból meghiúsul, úgy az előleg összege visszajár, 10eur szervezési költség levonásával.

Költségek

A túra költségei
Pilótáknak
209eur
Kísérőknek
179eur
Utazás* költségei
Busszal
70eur

*A buszos utazás 9 személyes kisbusszal történik. A helyeket jelentkezési, illetve előleg befizetési sorrendben töltjük fel. Igény esetén több busz is rendelkezésre áll.

Egyéb költségek
  • kiutazási költségek
  • étkezés, költőpénz
  • extra programok költségei

Előleg

Az előleg befizetésének határideje
Október 10.
Az előleg összege
60eur
Indulás
Október 23
Érkezés
Október 27

Az indulás helyszínét és a pontos indulást az utazás előtt pár nappal kiküldött információs e-mailben pontosítjuk.

szabad helyek
#

10 fő

Jelentkezés a túrára


BusszalAutóvalRepülővel

A túrával kapcsolatos egyéb kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal. A szabad helyek száma 2 frissítés között változhat. Ha a repülős utazást választod, jegyvásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.

fAirPlay csapata