Nyár végi túra Tribaljban szept. 17-20

horvátország

Tribalj

szeptember 17-20

Szeptember derekán már lassan búcsúztatni kezdjük a nyarat, mely idén igencsak változatosra sikeredett. Ilyenkor még buzog bennünk a nyár, utazás, kirándulás na és persze a repülés utáni vágy.
Gyakori úti célja túráinknak az Adriai tenger széltől védett öblében, a Kvarner öbölben, a tengerparttól csupán pár kilométerre elhelyezkedő hegygerinc, Tribalj. Tengerpart, napsütés és egy 12 km hosszú sziklás délnyugati hegygerinc. Tökéletes kombináció hogy még egy nagyot merítsünk a nyárból. A hely adottságai segítik a kezdőbb vagy a már komolyabb ambíciókkal bíró pilótákat is abban, hogy megtalálják a maguk számításait. A fAirPlay túráin megszokott szakmai színvonallal állunk minden résztvevő rendelkezésére. Segítünk, ha a termikelést kóstolgatnád de abban is, ha nagyobb repülésről álmodozol de még nem tudod, hogy fogj bele.  Természetesen a környék nem csak repülésre alkalmas, ezért szívesen látunk kísérőket, családtagokat, barát- barátnőket egyaránt.

Távolság: 510km

Kinek ajánljuk

A 700m szintkülönbség és a már kis besugárzás hatására is remekül működő gerinc megunhatatlan játszóteret biztosítanak akár kevésbé gyakorlott kezdőbb pilótáknak de izgalmas megrepülhető feladatokat adhat a vérprofi távrepülőknek is. Tribalj képzettségtől függetlenül bárkinek lehetőségekkel teli, legyen szó a termikelés gyakorlásáról vagy akár kisebb távrepülésekről a gerinc mentén. A túrahelyszínt ajánljuk akár az alaptanfolyam végén járóknak, kezdőknek, hiszen a starthely műfűvel borított, méretes, akárcsak a leszálló. Haladóknak, távrepülni vágyóknak, egyszóval bárkinek. És ez még mind semmi, hiszen ebben az évben kedvezni szeretnénk a hozzátartozóknak, barát- barátnőknek is. Mivel is?

Szállás

A repülések és a vidám közösségi programok mellett, tágas, kényelmes szálláson pihenhetjük ki fáradalmainkat. Horvátországban már megszokott apartmanházban, különálló apartmanokkal várnak minket. Mindegyik apartman 2-3 ágyas szobákkal, külön konyhasarokkal, és fürdőszobával rendelkezik. Bár a tengerpartra a séta legalább 15 perc, a szobákból nyíló hatalmas teraszokról csodás kilátás nyílik a tengerre. A túra részeként a szobák mellé bőséges reggeli is társul.

Részvételi feltételek

 • 2020-as évre rendezett papírok
 • Utasbiztosítás (extrém sportra) egyéni megkötése
 • teljes felszerelés

*Az utasbiztosítást a túra előtt 2 nappal kiküldött tájékoztató levél kiküldéséig ne kösd meg!

A jelentkezést előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melynek befizetési határideje, szeptember 3., a fennmaradó összeget a túra helyszínén rendezheted. Az előleg összegét visszamondás esetén 20eur szervezési ktg levonásával adjuk vissza. Ebből 20eur a szállásnak kerül utalásra.  Az utazási dátum előtt 2 héttel  a teljes előleg öszege felszámolásra kerül. Amennyiben a túra időjárási okokból meghiúsul, úgy az előleg összege visszajár, 30eur szervezési költség levonásával, ebből 20 eur foglaló a szállásnak.

Költségek

A túra költségei
Pilótáknak
220eur
Kísérőknek
170eur
Utazás* költségei
Busszal
30eur

*A buszos utazás 9 személyes kisbusszal történik. Igény esetén több busz is rendelkezésre áll.

Túra költsége tartalmazza:
 • a túra szervezését
 • helyi közlekedést
 • 3 éjszaka szállást 2-3 ágyas szobákban, reggelivel
 • felszállítást napi több alkalommal
 • helyismeretet, meteo figyelését
 • rádióirányítást, oktatói felügyeletet 2 oktatóval
 • extra közösségi programok szervezését
 • megszokott jó hangulatot
Egyéb költségek
 • kiutazási költségek
 • egyébétkezés, költőpénz
 • extra programok köl tségei

Előleg

A túrára való jelentkezést KIZÁRÓLAG előleg befizetés mellett tudjuk elfogadni. Szóbeli, írásbeli bejelentkezés esetén a helyfoglalás nem garantált. Túljelentkezés esetén, a befizetési határidő módosulhat, amiről az előzetesen bejelentkezőket írásban értesítjük.

Az előleg befizetésének határideje
szeptember 3.
Az előleg összege
busszal utazóknak 100eur + 30eur útiköltség
egyénileg utazóknak 100 eur
Indulás
szeptember 17
Érkezés
szeptember 20

Az indulás helyszínét és a pontos indulást az utazás előtt pár nappal kiküldött információs e-mailben pontosítjuk.

szabad helyek

16 fő

Jelentkezés a túrára


BusszalAutóvalRepülővel

A túrával kapcsolatos egyéb kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal. A szabad helyek száma 2 frissítés között változhat. Ha a repülős utazást választod, jegyvásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.

fAirPlay csapata