Monte Carlo Február 13-20

Monaco

Monte Carlo

február 13-20

A 2021-es túraszezont Casinozással, Ferrari és jacht számolgatással, tengerparti napfürdőzéssel, 18 fokkal ja és persze szárnybontogatással indítjuk. Újra vár minket Monte Carlo! Két fajta pilótát ismerünk, aki már volt Monte Carloban és évről évre visszajár, vagy aki lesz.. bármelyik csoportba is tartozol most lehetőséget kínálunk, hogy felfedezd, vagy újra felfedezd velünk ezt a varázslatos helyet. Pár szóban, hogy mire is számíthatsz: Ebben az időszakban stabil időjárás, kulturált, műfüves, könnyen startolható starthely, nagy tengerparti leszálló. Ideális időben lehet gyakorolni a termikelést, lejtőzést, lélegzetelállító környezetben Monte Carlo-ra kilátással, szóval bárki megtalálhatja a saját maga kihívásait.

Távolság: 1250km

Kinek ajánljuk

Ezt a helyszínt ajánljuk kezdő és haladó pilótáinknak is illetve mindenkinek aki szeret kirándulni hiszen Monte Carlo a Côte d’Azur gyöngyszeme, amit egyszer (de inkább többször) mindenképpen látni kell. A starthely műfűvel borított több szélirányra egyszerűen startolható, a leszálló egy tengerparti kavicsos, több irányból megközelíthető strand. Lehetőség van már ebben az időszakban is kisebb távrepülésekre a Monaco fölött magasodó gerinceken, csodás kilátással Monte Carlo-ra de ellátogathatunk siklóernyőnkkel a Roquebrune-i várhoz is, integetni az arra járó turistáknak, vagy lejtőzhetünk Cap Martin félszigete fölött akár naplementéig.

Szállás

Szállásunk a megszokott apartman házban, óriás teraszos, tengerre néző szobákban lesz a leszállótól pár percnyi sétára. Az apartmanok 6 és 8 személyesek, melyekben 4 és 6 főt szállásolunk el, mert szerintünk így igazán kényelmes. Mindkét típusú apartman rendelkezik egy franciaágyas különszobával (mely felár esetén igényelhető, részletek lejjebb), egy emeletes ágyas kabinnal valamint egy kihúzható kanapéággyal. Igény esetén studio apartman is rendelkezésre áll, mely ideális párok részére. Minden apartman része egy jól felszerelt konyhasarok, melyben sütő azonban nincs.  A szobákhoz a túra költségein belül ágyneműt kapunk, illetve része az épületnek egy “fitness”  és egy ping-pong terem is. A Wifi is korlátlanul áll rendelkezsre a szobákban. Kevésbé jó idő esetén, alternatív programok szervezésére is lehetőséget kínálunk.

Részvételi feltételek

 • 2021-es évre rendezett papírok
 • Utasbiztosítás (extrém sportra) egyéni megkötése
 • teljes felszerelés

*Az utasbiztosítást a tájékoztató levél kiküldéséig ne kösd meg, amit az utazás előtt 3 nappal küldünk e-mailben!

A jelentkezést kizárólag előleg befizetésével tudjuk elfogadni! A helyeket jelentkezés után, előleg befizetési sorrendben töltjük fel. A befizetés határideje, legkésőbb január 31. A fennmaradó összeget a túra helyszínén rendezheted. Az előleget visszamondás esetén, az utazási dátum előtt 1 héttel már nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben rajtunk kívülálló okokból a túra meghiúsul, 30 eur szervezési költséget számolunk fel.

Költségek

A túra költségei
Pilótáknak
290eur*
Kísérőknek
230eur
Utazás költségei
Busszal
130eur**
Autóval
50eur***

*Igény esetén az apartmanokban korlátozott számban franciaágyas különszobás elhelyezés igényelhető, melynek felára személyenként +20eur. Studio apartman 2 fő részére, 80eur/fő felárral igényelhető.

**A buszos utazás 9 személyes kisbusszal történik. A COVID helyzet miatt a buszban 6 férőhely foglalható. A helyeket jelentkezési, illetve előleg befizetési sorrendben töltjük fel. Igény esetén több busz is rendelkezésre áll.

*** A COVID helyzet miatt szükséges a személyautókkal utazóknak is hozzájárulni a busz költségeihez, enélkül nem tudjuk helyben a felszállítást intézni. Ebben az esetben, 1db felszerelés szállítását vállaljuk személyenként.

Túra költsége tartalmazza:
 • a túra szervezését
 • 7 éjszaka szállást 6-8 fős apartmanokban tengerre néző kilátással
 • felszállítást, amikor nem jár a helyi busz,
 • helyi közlekedést, buszban utazóknak
 • helyismeretet, meteo figyelését
 • rádióirányítást, oktatói felügyeletet 2 oktatóval
 • extra közösségi programok szervezését hagyományainkhoz hűen 🙂
Egyéb költségek
 • kiutazási költségek
 • étkezés, költőpénz
 • helyi felszállítás 5eur/kör
 • extra programok költségei
 • apartman takarítási díj 35eur (ezért ahogy érkezünk, úgy hagyjuk el a szobákat, tisztán)

Előleg

Az előleg befizetésének határideje
január 30.*
Az előleg összege
150eur

*A helyeket jelentkezés után előleg befizetési sorrendben töltjük. Írásbeli, vagy szóbeli jelentkezéssel még nem véglegesíted a helyed a túrán.

Indulás
február 12 délután
Érkezés
február 21 reggel

Igyekszünk kihasználni a rendelkezésre álló 1 hetet, így ha az időjárás engedi, érkezésünk és hazaindulásunk napján is repülünk. Az indulás helyszínét és a pontos indulást az utazás előtt pár nappal kiküldött információs e-mailben pontosítjuk.

szabad helyek

0 fő


  BusszalAutóvalRepülővel

  A túrával kapcsolatos egyéb kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal. A szabad helyek száma 2 frissítés között változhat. Ha a repülős utazást választod, jegyvásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.

  fAirPlay csapata