Krushevo 2014 – Magyar Nemzeti Siklóernyős Bajnokság

[pictureframe image=”http://sikloernyozes.com/wp-content/uploads/2012/09/Kr2-350×262.jpg” align=”left” lightbox=”false” title=”” link=”” width=”” height=””]Az idei Magyar Nemzeti Siklóernyős Bajnokság, Krushevoban kerül megrendezésre (július 11-17.) az ukrán Near Birds klub által szervezett Ukrainian Open versenyhez társulva. Így ez a verseny Ukrán-Magyar Nyílt Siklóernyős Bajnokságként szerepel az FAI naptárban. Nyílt bajnokság, a rendezők szeretettel várnak pilótákat minden országból és mivel a PWC sorozat egyik színhelye lesz közvetlenül a versenyt követő héten, várhatóan számos világklasszis pilótával lesz alkalmunk együtt repülni.

Mint tudjátok, csapatunk tagjai között többen is aktívan vesznek részt siklóernyős versenyeken. Idén először lehetőséget biztosítunk arra, hogy haladóként, te is bepillanthass az igazi versenyhangulatba. A versenyekre szervezett utakat nem nevezzük túráknak, hiszen nem mi biztosítjuk a felszállítást, a megszokott odafigyelést. Viszont a helyi szervezés segít olcsón szállást találni, egyszerűen megoldott a felszállítás, illetve rengeteg jó pilóta festi a levegőt, akiktől akár a földről őket nézve, vagy velük együtt repülve, esetleg az esti beszélgetések alkalmával rengeteget lehet tanulni.

A verseny magyar hivatalos oldalát a linkre kattintva találjátok, minden szükséges, hasznos információval.

Ha szeretnéd a versenyek hangulatát magadba szívni, jó pilótákkal repülni, tőlük tanulni (velük mulatozni) akkor mindenképpen ott a helyed. A verseny helyszínén lehetőség nyílik mind a magashegyi mind a síkvidéki repülést gyakorolni. A helyiek nagyon kedvesek, igazi mediterrán hangulat vár mindenkit Macedóniában – Krushevoban.

A buszban 7+ hely van, az útiköltség 90eur.

Távolság:kb. 940km

.

[pw_map address=”krushevo, macedónia”]

.

Ha jelzed a részvételi szándékod, akkor a szállást intézzük közösen.

.

AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELENTKEZHETSZ A TÚRÁRA.

Leave a comment