1146 Budapest, Thököly út 114/a

Évzáró klubest 2019

Tegnap este megrendezésre került az évről évre egyre nagyobb szabású évzáró klubestünk. A készülődés már az esemény előtti hetekben megkezdődött egy maroknyi csapattal. A célunk az volt, hogy egy kis szakmaiság becsempészése mellett, minél önfeledtebben érezzétek magatokat.
Elégedettek lehetünk, az este remekül sikerült. Elismerésünk jeléül kiosztásra kerültek emléklapok, emlék plakettek és az éves távrepülő versenyünk győzteseinek járó kupák is.

Emléklapot kapott

Bajba jutott sporttársnak nyújtott önzetlen segítségnyújtásért: Csonka Vivien és Erdős Csanád

A haladóknak nyújtott önzetlen segítségnyújtásért: Varga András és Takács Csaba

Emlék plakettet nyújtottunk át:

Az év fAirPlay fotósának: Rappay Szilárdnak

Lorka Doktorának: Takács Csabának

A fAirPlay XC Kupa 2019-es helyezettjei:

1. helyezett, Váraljai Krisztián
2. helyezett Börcsök Bence
3. helyezett Börcsök Gergő

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak és helyezetteknek!

Mindenki részt vett a játékos vetélkedőkben nemcsoda, hiszen a játékok komoly nyereményekért zajlottak. Összeálltunk egy csoportkép erejéig is, levetítettük a fAirPlay Kupolázós Fesztivál videó premierjét, és egy zenés slideshow-t, ami 2019 túráin készült képekből került válogatásra. A tombolasorsolás sem maradhatott el és egy nagy meglepetés is ért bennünket, amin igazán meghatódtunk!

Azoknak akik nem tudtak eljönni és azoknak is akik ott voltak, nézzétek meg a fAirplay 2019 legszebb pillanatait. A fAirPlay Kupolázós Fesztivál videóját pedig hamarosan megosztjuk facebook oldalunkon.

Még egy utolsó gondolat a klubest kapcsán. Ha minden igaz, ez a legjobb társaság (a képről hiányzókat is beleértve) amibe az ember keveredhet. Ahol elismernek, megbecsülik a munkád, összefognak a közösségért. Ebben a világban szívmelengető látni, hogy továbbviszitek a szemléletet amit képviselünk, összetartásból ismét jelesre vizsgáztatok, nagyon büszkék vagyunk a csapatra, rátok, a fAirPlay Siklóernyős Iskola minden tagjára! Valami igazán fontos dolognak a részesei vagyunk mind. Hálásan köszönjük!

Kata & Lóránt