Montenegrói tavasz március 14-17-ig

thumbnail

Az Adriai-tenger partján, a Lovćen szigorú csúcsai alatt terül el a budvai tengerpart. A tengerpart királynőjének is hívják a várost, mely kulturális látványosságokban is igen gazdag. Mindössze 15 percnyi autókázás a tengerpartól és Becici városkától ahol a kényelmes, tágas leszállónk is található, megérkezünk Braiciba. Innen, 850m tenegrszint feletti magasságból a határtalan montenegrói égbolton kezdjük siklóernyős utazásunkat, amely szó szerint összeolvad az Adriai-tenger horizontján, és szerves egységgé alakul át. Madártávlatból Budva óvárosa, Szent Miklós-sziget, Szent István-sziget, kisvárosok, a Budva-Riviéra lenyűgöző tájképei, fenséges hegyek, szurdokok és még sok más.

Minden szinten kihívásokkal teli a környék, legyél akár kezdő,  távrepülő bajnok vagy akró pilóta. Egy 15 perces lecsúszástól, a 60km-es távrepülésig a repülési lehetőségek bőségesek, mindezt a hely sajátos mikroklímája támogatja. Azonban ha csak turistaként érkezel, valószínűleg felejthetetlen élményeket őrizve térsz haza Kotor lenyűgöző öbléről, Európa legdélebbi fjordjairól, a kristálytiszta tengerről, a tavaszi hőmérsékletről, a vendégszerető emberek társaságából, ízletes vacsorákról.

Távolság: 850km.

.

Részvételi költség pilótáknak: 36.900Ft

                                    kísérőknek: 25.000Ft

ami tartalmazza:

 • 3 éjszaka szállást 2-4 fős szobákkal rendelkező apartmanházban
 • helyismeretet, meteo figyelését
 • felszállítást napi egy alkalommal a buszban utazóknak
 • alternatív programok szervezését
 • a megszokott jó hangulatot

egyéb költségek:

 • felszállítás 3eur/kör
 • kiutazási költségek
 • egyéb étkezés, költőpénz

Indulás március 13-án az esti órákban Zuglóból

Érkezés: március 17-én éjjel

 

Részvételi feltételek:

 • 2019-es évre rendezett papírok
 • Utasbiztosítás (extrém sportra) csoportos megkötése
 • teljes felszerelés

Lehetőség van 9 fős buszban való helyfoglalásra is, ennek útiköltsége: 25.000Ft. A szálláson igényes szobákkal várnak bennünket főzési lehetőséggel, ágyneműt és törölközőt kapunk.

A túrára való jelentkezést, illetve a buszban való helyek foglalását előleg befizetésével teheted meg,  melynek összege a buszban utazóknak: 25000Ft  + 25000Ft, egyénileg utazóknak 25000Ft.

Jelentkezésed feltétele az utasbiztosítás (extrém sportra) egyéni (vagy velünk csoportosan) megkötése.

A jelentkezést kizárólag csak előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melynek befizetési határideje, március 1. A fennmaradó összeget pedig indulás napján rendezheted. Az előleget visszamondás esetén, az utazási dátum előtt 1 héttel már nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben a túra időjárási okokból meghiúsul, úgy az előleg összegéből 10eur szervezési költséget felszámolunk.

A létszám korlátozott!

.

Jelentkezési határidő: március 1.

Az info@sikloernyozes.com e-mal címen jelentkezhetsz a túrára.

Print Friendly
[sg_popup id=1]