Bohinj biztonságtechnikai és akro túra: szeptember 15 – szeptember 18-ig

[pictureframe image=”http://sikloernyozes.com/wp-content/uploads/2012/09/kep-350×256.jpg” align=”left” lightbox=”false” title=”full stall” link=”” width=”” height=””]Idén májusban ismét a csodás bohinj-i tó felé vesszük az irányt, ahol lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy víz felett, biztonságos körülmények között ismerkedjen saját és ernyője határaival. Mivel a résztvevők különböző képzettségi szinten állnak, ezért mindenkinek személyre szabott tréning tervet készítünk. Lehetőséget biztosítunk a B, C vizsga gyakorlati elemeinek és akrobatikus elemek elsajátítására. Fontos, itt megszerezheted a Pilóta 1 minősítést is, amivel oktatótól és más pilótáktól függetlenül legálisan, szabadon repülhetsz.

Koncepciónk az, hogy a biztos ernyőkezelést a manőverek nem egyszeri meghúzásával lehet megszerezni, hanem többszöri tervezett gyakorlással. Ehhez segítséget, az egyénre szabott közös szimulációkkal (FLS), a gyakorlatok közbeni rádióirányítással, végül az akció részletes elemzésével tudunk nyújtani.

Csapatunk a magyar siklóernyős akrobatikának aktív és kiemelkedő képviselője. A tréning alatt törekszünk minél több ismeretet és tapasztalatot átadni abból, amit mi elméleti felkészüléssel, sok-sok évnyi gyakorlás segítségével értünk el. Mindez azt a célt szolgálja, hogy ernyőd és nem utolsó sorban saját működésed rejtelmeit, összefüggéseit egy rendszerben láthasd. Ennek a rendszernek a megismerése segíteni fog a nyugodtabb, biztonságosabb repülésekben, nagyobb teljesítmények elérésében.

[pictureframe image=”http://sikloernyozes.com/wp-content/uploads/2014/04/ssa-317×350.jpg” align=”right” lightbox=”false” title=”” link=”” width=”” height=””]A 4 napos túrára való felkészítés már az utazás előtt megkezdődik, egy elméleti előadás, majd azt követően egy vizsga keretében. Ez, az indulás előtti két hétben egy egész délutánt igénybe vevő program. A 4 napból 1 nap teljesen a felkészítésé és 3 teljes nap a gyakorlatoké. Minden nap 3 körrel számolunk, ez alatt minden gyakorlati elem meghúzására többszöri lehetőség lesz.

Tanulj a legjobbaktól!

 

Távolság kb. 550Km.

.

[pw_map address=”Stara Fužina”]

 

Részvételi költség: 240 eur
Hozzátartozóknak: 70 eur

ami tartalmazza:

[list type=check]

 • elméleti oktatás és vizsga
 • gyakorlati oktatás és vizsga
 • rádió
 • mentőmellény
 • mentőcsónak
 • szervezési költségek
 • 3 éjszaka szállás apartmanházban
 • felszállítás a tréning alatt napi 3x

[/list]

egyéb költségek:

[list type=note]

 • kiutazási költségek
 • starthelypénz (kb.2-4 eur/nap)
 • starthelyre vezető úthasználati díj, felszállításkor fizetendő kb.1.5eur/fő/kör
 • étkezés, költőpénz

[/list]

Részvételi feltételek:

[list type=note]

 • 2018-as évre rendezett papírok
 • Utasbiztosítás (extrém sportra) csoportos megkötése
 • teljes felszerelés

[/list]

.

Lehetőség van 9 fős buszban való helyfoglalásra, ennek útiköltsége: 55eur

A helyeket jelentkezési (útiköltség befizetési) sorrendben foglaljuk.

Indulás:  szeptember 15-èn 0:00-kor a BAH csomóponttól
Hazaérkezés: szeptember 18-án  éjfél körül

A jelentkezést előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melynek befizetési határideje, május 15. A fennmaradó összeget pedig indulás napján rendezheted. Az előleget visszamondás esetén, az utazási dátum előtt 1 héttel már nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben a túra időjárási okokból meghiúsul, úgy az előleg összegéből 10eur szervezési költséget felszámolunk.

Az előleg összege:

– a tréningen résztvevőknek: 150eur

– hozzátartozóknak: 20eur

 

A létszám 12 főben korlátozott!

Jelentkezési határidő: szeptember 10.

 

Az info@sikloernyozes.com email címen jelentkezhetsz a túrára.

Leave a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..