Biztonságtechnika tréning – Bohinj június 28-július 1

Biztonságtechnika

Bohinj

június 28-július 1

Idén májusban ismét a csodás bohinj-i tó felé vesszük az irányt, ahol lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy víz felett, biztonságos körülmények között ismerkedjen saját és ernyője határaival. Mivel a résztvevők különböző képzettségi szinten állnak, ezért mindenkinek személyre szabott tréning tervet készítünk. Lehetőséget biztosítunk a B, C vizsga gyakorlati elemeinek és akrobatikus elemek elsajátítására. Fontos, itt megszerezheted a Pilóta 1 minősítést is, amivel oktatótól és más pilótáktól függetlenül legálisan, szabadon repülhetsz.

Távolság: 550km

Csapatunk a magyar siklóernyős akrobatikának aktív és kiemelkedő képviselője. A tréning alatt törekszünk minél több ismeretet és tapasztalatot átadni abból, amit mi elméleti felkészüléssel, sok-sok évnyi gyakorlás segítségével értünk el. Mindez azt a célt szolgálja, hogy ernyőd és nem utolsó sorban saját működésed rejtelmeit, összefüggéseit egy rendszerben láthasd. Ennek a rendszernek a megismerése segíteni fog a nyugodtabb, biztonságosabb repülésekben, nagyobb teljesítmények elérésében.

A 4 napból 1 nap teljesen a felkészítésé, ekkor kerül sor az elméleti előadásra is. 3 teljes nap a gyakorlatoké, majd az egyik gyakorlati nap végeztével kerül megírásra az elméleti vizsga. Minden nap 3 körrel számolunk, ez alatt minden gyakorlati elem meghúzására többszöri lehetőség lesz.

Tanulj a legjobbaktól!

Kinek ajánljuk

‘A’ vizsgás pilóta szinttől ajánljuk azoknak, akik ernyőkezelési tudásukat fejlesztenék és gyakorolnák a ‘B’ elemeket. Továbbá ‘B’ vizsgával rendelkezőknek akik Pilóta vizsgát szereznének, vagy ‘C’ elemeket gyakorolnának, illetve azoknak, akik akrobatikus elemeket szeretnének elsajátítani.

Részvételi feltételek

 • 2020-as évre rendezett papírok
 • Utasbiztosítás (extrém sportra) egyéni megkötése
 • teljes felszerelés

*Az utasbiztosítást a tájékoztató levél kiküldéséig ne kösd meg, amit az utazás előtt 3 nappal küldünk e-mailben!

A jelentkezés feltétele az előleg befizetése. A nagymértékű túljelentkezés miatt, előleg befizetési határidő nincs. A korlátozott helyeket ennek megfelelően, befizetési sorrendben töltjük fel. A fennmaradó összeget a túra helyszínén rendezheted. Az előleget visszamondás esetén nem áll módunkban visszaadni, kizárólag abban az esetben, ha a túra időjárási okokból meghiúsul, úgy az előleg összege visszajár, 30eur szervezési költség levonásával.

Költségek

A túra költségei
Pilótáknak
290eur
Kísérőknek
150eur
Utazás* költségei
Busszal
55eur

*A buszos utazás 9 személyes kisbusszal történik. A helyeket jelentkezési, illetve előleg befizetési sorrendben töltjük fel. Igény esetén több busz is rendelkezésre áll.

Túra költsége tartalmazza:
 • a túra szervezését
 • 3 éjszaka szállást 2-4 ágyas szobákkal rendelkező apartmanokban
 • felszállítás a tréning alatt napi 3x
 • elméleti oktatás és vizsga
 • gyakorlati oktatás és vizsga
 • rádió
 • mentőmellény
 • mentőcsónak
Egyéb költségek
 • kiutazási költségek
 • starthelypénz (kb.2-4 eur/nap)
 • starthelyre vezető úthasználati díj, felszállításkor fizetendő kb.1.5eur/fő/kör
 • étkezés, költőpénz

Előleg

A túrára való jelentkezést KIZÁRÓLAG előleg befizetés mellett tudjuk elfogadni. Szóbeli, írásbeli bejelentkezés esetén a helyfoglalás nem garantált.

Az előleg befizetésének határideje
Jelentkezéskor
Az előleg összege
150eur
Indulás
június 28
Érkezés
július 1

Az indulás helyszínét és a pontos indulást az utazás előtt pár nappal kiküldött információs e-mailben pontosítjuk.

szabad helyek

0 fő

Jelentkezés a túrára


BusszalAutóvalRepülővel

A túrával kapcsolatos egyéb kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal. A szabad helyek száma 2 frissítés között változhat. Ha a repülős utazást választod, jegyvásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.

fAirPlay csapata