Biztonságtechnika tréning – Bohinj május 22-25

Biztonságtechnika

Bohinj

május 22-25

Idén májusban ismét a csodás bohinj-i tó felé vesszük az irányt, ahol lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy víz felett, biztonságos körülmények között ismerkedjen saját és ernyője határaival. Mivel a résztvevők különböző képzettségi szinten állnak, ezért mindenkinek személyre szabott tréning tervet készítünk. Lehetőséget biztosítunk a B, C vizsga gyakorlati elemeinek és akrobatikus elemek elsajátítására. Fontos, itt megszerezheted a Pilóta 1 minősítést is, amivel oktatótól és más pilótáktól függetlenül legálisan, szabadon repülhetsz.

Távolság: 550km

Csapatunk a magyar siklóernyős akrobatikának aktív és kiemelkedő képviselője. A tréning alatt törekszünk minél több ismeretet és tapasztalatot átadni abból, amit mi elméleti felkészüléssel, sok-sok évnyi gyakorlás segítségével értünk el. Mindez azt a célt szolgálja, hogy ernyőd és nem utolsó sorban saját működésed rejtelmeit, összefüggéseit egy rendszerben láthasd. Ennek a rendszernek a megismerése segíteni fog a nyugodtabb, biztonságosabb repülésekben, nagyobb teljesítmények elérésében.

A 4 napból 1 nap teljesen a felkészítésé, ekkor kerül sor az elméleti előadásra is. 3 teljes nap a gyakorlatoké, majd az egyik gyakorlati nap végeztével kerül megírásra az elméleti vizsga. Minden nap 3 körrel számolunk, ez alatt minden gyakorlati elem meghúzására többszöri lehetőség lesz.

Tanulj a legjobbaktól!

Kinek ajánljuk

‘A’ vizsgás pilóta szinttől, startkönyvben igazolt minimum 10 repült órával azoknak, akik ernyőkezelési tudásukat fejlesztenék. Továbbá ‘A’ vizsgás pilóta szinttől,  startkönyvben igazolt minimum 30 repült órával azoknak, akik ‘B’ vizsgát, vagy Pilóta1 minősítést szereznének, vagy ‘C’ elemeket gyakorolnának, illetve azoknak, akik akrobatikus elemeket szeretnének elsajátítani.

Részvételi feltételek

 • 2021-es évre rendezett papírok
 • Utasbiztosítás (extrém sportra) egyéni megkötése
 • önálló, magabiztos start és leszálló készség
 • minimum 10 repült óra
 • teljes felszerelés

*Az utasbiztosítást a tájékoztató levél kiküldéséig ne kösd meg, amit az utazás előtt 3 nappal küldünk e-mailben!

A jelentkezést regisztráció előzi meg. A túrára regisztráltakat jelentkezési sorrend alapján, határidő megjelöléssel, e-mailben kérjük előleg befizetésre. Az előlegen túl, a fennmaradó összeget a túra helyszínén rendezheted. Előleget visszamondás esetén nem áll módunkban visszaadni, kizárólag abban az esetben, ha a túra időjárási okokból meghiúsul, úgy az előleg összege visszajár, 30eur szervezési költség levonásával.

Költségek

A túra** költségei
Pilótáknak
310eur
Kísérőknek
160eur
Utazás* költségei
Busszal
70eur

*A buszos utazás 9 személyes kisbusszal történik. A helyeket a regisztráció után, előleg befizetési sorrendben töltjük fel. Igény esetén több busz is rendelkezésre áll.

** Van lehetőség arra, hogy a tréning kezdete előtti éjszakát is a szálláson töltsd. Az extra éjszaka költsége 20 eur. Ha igényt tartassz az éjszakára kérünk, hogy a regisztrációs űrlapon is jelöld meg.

Túra költsége tartalmazza:
 • a túra szervezését
 • 3 éjszaka szállást 2-4 ágyas szobákkal rendelkező apartmanokban
 • felszállítás a tréning alatt napi 3x
 • elméleti oktatás és vizsga
 • gyakorlati oktatás és vizsga
 • rádió
 • mentőmellény
 • mentőcsónak
Egyéb költségek
 • kiutazási költségek
 • starthelypénz (kb.2-4 eur/nap)
 • starthelyre vezető úthasználati díj, felszállításkor fizetendő kb.1.5eur/fő/kör
 • + 1 éjszaka 20 eur
 • étkezés, költőpénz

Előleg

A regisztráció után értesítünk e-mailben az előleg befizetésének módjairól. A túrára való jelentkezést KIZÁRÓLAG előleg befizetés mellett tudjuk elfogadni. Szóbeli, írásbeli bejelentkezés nem minősül helyfoglalásnak.

Az előleg befizetésének határideje
E-mailben értesítünk de legkésőbb május 15.
Az előleg összege
BUSSZAL UTAZÓKNAK 150EUR + 70EUR ÚTIKÖLTSÉG
EGYÉNILEG UTAZÓKNAK 150EUR
Indulás
május 22
Érkezés
május 25

Az indulás helyszínét és a pontos indulást az utazás előtt pár nappal kiküldött információs e-mailben pontosítjuk.

szabad helyek

16 fő

Regisztráció a túrára

IDBecenevedHogyan utaznál1 nappal korábban érkeznél?Előleg fizetve
1BusszalNem
2MéziBusszal, SzemélyautóvalIgen
3ArnoldBusszalNem
4BusszalNem
5BusszalNem
6BusszalNem
7ZolóBusszalNem
8BusszalIgen
9PistiBusszalNem
10RicsiSzemélyautóvalNemok
11Busszal, SzemélyautóvalNem
12SzemélyautóvalIgen
13SzemélyautóvalIgen
14ZalánBusszal, SzemélyautóvalIgen
15VityaBusszalIgen
16norbiBusszal, SzemélyautóvalIgen
17GáborSzemélyautóvalIgen
18galambBusszalNem

A túrával kapcsolatos egyéb kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal. A szabad helyek száma 2 frissítés között változhat. Ha a repülős utazást választod, jegyvásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.

fAirPlay csapata