2 napos Betekintő tanfolyam

Hogy ne csak két lábbal állj a földön, gyere és próbáld ki a siklóernyőzést! Az első benyomás a legfontosabb, 2 nap alatt könnyen eldöntheted, hogy neked való-e ez a sport. Képzett csapatunk az Amatőr Siklórepülők Egyesülete (ASE) keretein belül és annak tagjaként, egy jó hangulatú, természetben töltött hétvégét ajánl, melynek végén garantált a kicsattanó jókedv.

Kinek ajánljuk?
Mindenkinek akit vonz a repülés, és a gyakorlatban akar ismerkedni a siklóernyőzéssel.
.
Miből áll a kedvcsináló 2 napos tanfolyam?
1. nap Budapest hármashatárhegyi repülőtéren találkozunk. Rövid elméleti oktatás után kis csoportokban rögtön elkezdjük a starttechnikák gyakorlását, az úgynevezett kupolázás formájában.
2. nap Budapest HHH, vagy Fedémesi gyönyörű füves dombokon folytatjuk a gyakorlását, ahol egyre magasabbról startolva , tervezetten megtörténnek az első  irányított repülések is.
.
Mikor indul a képzés?
Folyamatosan frissítjük a honlapon az időpontokat, amelyek általában a hétvégéket veszik igénybe. A pontos időpontokat és a hétvégék foglaltságát a honlapon a jobb oldalsávban láthatod.
.
Mit tartalmaz a 2 nap?
-tejes felszerelés használatát 2 napra (siklóernyő, beülő, sisk PMR rádió)
-elméleti+gyakorlati oktatást több profi oktató segítségével
.
Mennyibe kerül?
Most akciósan 15990Ft  helyett, csak 7990Ft.
.

Ezek után pedig ha elvarázsolt az élmény, a betekintő képzés árát beszámítjuk neked az alaptanfolyamba.  (gyere a fAirPlay-hez most alaptanfolyamra, mert 15000Ft értékben ajándék tandemrepülést is  kapsz!)

Ha felkeltettük érdeklődéseset, az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz tanfolyamunkra.

Print Friendly
[sg_popup id=1]